Home Video Rita JK – Ati Dudu Wesi || Pringgondani Mak Ketotor Promo...

[Wisata] Rita JK – Ati Dudu Wesi || Pringgondani Mak Ketotor Promo Wisata Pantai Dasun 2021

Travelgaul video,rita,ati,dudu,Difarina indra,Henny Adella,Denny Caknan,happy Asmara,Muara Bintang,Koplo Terbaru,Dk music,Pringgondani,New Amelia,X Pozz,Satria Rembang,x pozz terbaru,adella terbaru,karaoke dangdut,harnawa rahma,bajul ndanu,Dhehan madiun,dhehan music,rena movies,new monata,cak sodiq,Duo mletre,Goyang mletre,Difarina,fendik adella,duet fendik, These nook are creeks!! Video desks floors.
Di Unggah BOZPRO VIDEOGRAPHY
Channel BOZPRO VIDEOGRAPHY
Video ID BWslpjywaEY

URL link https://www.youtube.com/discover?v=BWslpjywaEY

Jangan lupa like dan juga subscribe video ini untuk mendapatkan notifikasi terbaru dari kami
Title : Ati Dudu Wesi
Artist : Rita JK
Songwriters : Gendru Nugraha
Sound : Dhehan Audio
Videographer : Bozpro

Baca Juga :  [Wisata] 10 Tempat Wisata Di Ciwidey Yang Instagramable | Wisata Tanah Air

============================
♫ Lyrics ♫ (Ati Dudu Wesi)

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Baca Juga :  [Wisata] Tempat Wisata di Bali Mulai Buka, Syarat Keberangkatan Harus Komplit!

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Baca Juga :  [Wisata] Puncak kosakora jogja, wisata gunung kidul pantai ngerumput tempat camping viral

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur
=============================
#Dhehan #Bozpro #Pringgondani

Copyright © 2021 Bozpro Videography. All just accurate-looking reserved